Als het om kwaliteit gaat!

Bouw

Personeel in de bouw branche

 
 

Ook binnen de bouw neemt de schaarste van o.a. metselaars snel toe! Een gevolg van een toename aan werkaanbod en een afname van instroom van nieuwe metselaars. EUROBasic heeft haar eigen training center gestart waar buitenlandse medewerkers worden omgeschoold. Deze medewerkers wordt de Nederlandse metselmethode bijgebracht en tevens leert men het point masteren. Alles onder begeleiding van zeer ervaren trainers!

Al onze medewerkers zijn zeer gemotiveerd, willen hard werken en zijn voor langere periodes beschikbaar. Wij screenen onze metselaars op betrouwbaarheid en handigheid. Ook oppermannen hebben wij voor u beschikbaar. Neem voor een reservering contact op met ons. Wij nodigen u dan graag uit in ons training center om de mogelijkheden voor uw bouwbedrijf samen te bespreken.

Trainingscentrum

EUROBasic heeft haar eigen trainingscentrum gestart waar buitenlandse medewerkers worden omgeschoold tot metselaar. Deze medewerkers wordt de actuele Nederlandse metselmethode bijgebracht. Daarnaast leren de trainees point masteren. EUROBasic beschikt over zeer ervaren trainers en biedt de metselaars pas aan als zij zowel de vereiste kwaliteit als de productiviteit goed beheersen. Onze metselaars zijn dus direct een aanwinst voor uw projecten! Ook geven wij binnen ons trainingscentrum VCA-trainingen, want ook bij EUROBasic staat veiligheid voorop. Elke metselaar verlaat ons trainingscentrum met een VCA-certificaat en alle veiligheidsmiddelen en benodigde handgereedschappen om direct aan de slag te kunnen.

Zodra onze metselaars op uw bouwproject aan het werk zijn, komt onze trainer ze regelmatig bezoeken om te kijken of alles naar wens verloopt. Bijkomend voordeel is dat EUROBasic al haar metselaars binnen 25 kilometer van het bouwproject huisvest en dat wij tevens beschikken over eigen vervoer (dus minimale reiskosten).

Al onze medewerkers zijn zeer gemotiveerd, willen hard werken en zijn voor langere periodes beschikbaar. Wij screenen onze metselaars op betrouwbaarheid en handigheid. Ook oppermannen hebben wij voor u beschikbaar. Neem voor een reservering contact met ons op en wij nodigen u graag uit in ons trainingscentrum om de mogelijkheden voor uw bouwbedrijf samen te bespreken.