Als het om kwaliteit gaat!

Metaal

Personeel in de metaal branche

 
 

Waar de vacatures binnen de metaalsector snel blijven groeien, daar lijken het aantal vakmensen juist schaarser te worden. Waar vind je tegenwoordig nog een ervaren TIG of MIG MAG lasser? Of wat te denken van een CNC-draaier of bankwerker? Het is een schaarste die door vergrijzing en minder interesse vanuit de jeugd alleen maar zal gaan toenemen.

      “EUROBasic, specialist in alle soorten lassers!

Bij EUROBasic hebben wij de oplossing voor dit probleem! Ook in andere EU-lidstaten zijn zeer bekwame vakmensen te vinden die goed presteren. Wij zijn de specialist als het gaat om het vinden van Europese vakmensen. Voor alle functies in de metaal weten wij de juiste vakmensen te vinden.

Wij zijn bovenal gespecialiseerd in het leveren van allerlei soorten lassers. Hierbij kunt u denken aan MIG/MAG lassers, TIG lassers, Aluminium lassers, elektrode lassers en meer. Wij kunnen alle soorten lassers op korte termijn voor u leveren. Dus bent u op zoek naar een lasser? Laat u dan ook eens verrassen door de kwaliteiten en ervaring van onze EU-medewerkers!